Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE

Search

Bill Tanaka

Artist Duo

Het creatieve duo dat zowel fotografeert als regisseert. Bill is een koppel sinds 2008, maakt opmerkelijk werk voor lokale- en internationale klanten. Naast hun commerciële werk, waarin het multimediale spreekt, conceptuele visuele expressie, is er een persoonlijke missie ontstaan: het portretteren van kleurrijke mensen die zij gaandeweg ontmoeten. De mensen en onderwerpen die zij kiezen zijn intrigerend, hebben een speciaal talent, een ruwe rand of een sterke persoonlijkheid die in beeld gevangen wordt
Bills werk is edgy, met een duidelijke, eigen, zeer krachtige signatuur; wat je ziet is nooit voor de hand liggend. Bill staat voor kwaliteit, voor rawness en voor high-end visuele statements.
Werk van the Bills werd genomineerd en gewaardeerd op vele internationale awardshows als Cannes Lions, Awwwards, D&AD, PANL en ADCN. Bill Tanaka is de Japanse versie van Jeroen Bont en Brian Hill (1978).

“We seek our challenge in creating valuable and strategically impactful content at the highest creative standard and enjoy solving the conceptual and practical difficulties around commercial image making.”

– Bill Tanaka